នៅថ្ងៃ២៨ ខែមេសា ឆ្នាំ២០២២ គណៈគ្រប់គ្រងនៃសាលារៀន អន្តរទ្វីប អាមេរិកាំង សាខាជ្រោយចង្វារ បានរៀបចំកម្មវិធីសិក្ខាសាលាស្ដីអំពីសុវត្ថិភាពចំណីអាហារ ទៅដល់សិស្សានុសិស្សថ្នាក់ទី៣ ដល់ថ្នាក់ទី៦ នៃសាលារៀនអន្តរទ្វីប អាមេរិកាំង សាខាជ្រោយចង្វារ ដោយវេជ្ជបណ្ឌិត និន សុខរង្សី។ ការធ្វើបទបង្ហាញនេះមានគោលបំណងចង់ឱ្យសិស្សានុសិស្សទាំងអស់បានយល់ដឹងអំពីចំណីអាហារមិនត្រូវញ៉ាំតាមចំណង់ញ៉ាំច្រើនពេកញ៉ាំហួសកំណត់ហើយត្រូវគិតពីការញ៉ាំហើយត្រូវជ្រើសរើសអាហារណាដែលនាំមកសុខភាពចំពោះអាហារណាដែលត្រូវញ៉ាំ និងចំណីអាហារណាដែលគួរចៀសវាងដើម្បីថែទាំសុខភាពឱ្យបានល្អ បង្ហាញឱ្យដឹងអំពីកម្រិតនៃការញ៉ាំអាហារដើម្បីឱ្យមានកាយសម្បទារឹងមាំល្អ ភាពឆ្លាតវៃ និងសុខភាពល្អ។
Category: សិក្ខាសាលា